Övernattningstuga

Övernatta med havsutsikt - alldeles invid Skärgårdens ringväg 

På KITTUIS Camping kan man övernatta i hyrstugor, i egna övernattningsfordon eller i tält. Alla övernattningsalternativ bokas lätt via vår bokningssida. Till ert förfogande finns en servicebyggnad med dusch- och wc-utrymmen, kök och bastu. Vi har även egen simstrand. På området finns ett modernt café där ni kan köpa olika typer av sött och salt ätbart, samt uppfriskande drycker. I samband med caféet finns även en kiosk.

Våra inkvarteringsstugor är små övernattningsstugor där 1-5 personer kan övernatta. Vi har sex platser för övernattningsfordon och såklart även tältplatser. 

Priser

Prissättningen består av stug- eller platspris samt ett områdespris för varje person. Priset för övernattningsstugorna är 66€ / dygn, för karavanplatser 36€ / dygn och för tältplatser 21 € / dygn. Dessa priser innehåller områdesavgiften för en person. För ytterligare personer tillkommer områdesavgiften som är 6€ / vuxen och 3€ / barn (3 - 12 år). Barn under 3 år bor gratis hos oss och behöver inte uppges vid bokningstillfälle.

Övernattningsstuga 1

En liten övernattningstuga för 1-5 personer. Obs! Stuga 1 är allergivänlig, inga husdjur tack.
Boka Övernattningsstuga 1

Övernattningsstuga 2

En liten övernattningstuga som rymmer 1-5 personer på en härlig liten camping med havsutsikt.
Boka Övernattningsstuga 2

Övernattningsstuga 3

En liten övernattningstuga för 1-5 personer. Obs! Stuga 3 är allergivänlig, inga husdjur tack.
Boka Övernattningsstuga 3

Övernattningsstuga 4

En liten övernattningstuga som rymmer 1-5 personer på en härlig liten camping med havsutsikt.
Boka Övernattningsstuga 4