Karavanplats

Övernatta med havsutsikt - alldeles invid Skärgårdens ringväg 

På KITTUIS Camping kan man övernatta i hyrstugor, i egna övernattningsfordon eller i tält. Alla övernattningsalternativ bokas lätt via vår bokningssida. Till ert förfogande finns en servicebyggnad med dusch- och wc-utrymmen, kök och bastu. Vi har även egen simstrand. På området finns ett modernt café där ni kan köpa olika typer av sött och salt ätbart, samt uppfriskande drycker. I samband med caféet finns även en kiosk.

Våra inkvarteringsstugor är små övernattningsstugor där 1-5 personer kan övernatta. Vi har sex platser för övernattningsfordon och såklart även tältplatser. 

Priser

Prissättningen består av stug- eller platspris samt ett områdespris för varje person. Priset för övernattningsstugorna är 66€ / dygn, för karavanplatser 36€ / dygn och för tältplatser 21 € / dygn. Dessa priser innehåller områdesavgiften för en person. För ytterligare personer tillkommer områdesavgiften som är 6€ / vuxen och 3€ / barn (3 - 12 år). Barn under 3 år bor gratis hos oss och behöver inte uppges vid bokningstillfälle.

Karavanplats 1

Härlig husvagnsplats med havsutsikt.
Boka Karavanplats 1

Karavanplats 2

Härlig husvagnsplats med havsutsikt.
Boka Karavanplats 2

Karavanplats 3

Härlig husvagnsplats med havsutsikt.
Boka Karavanplats 3

Karavanplats 4

Härlig caravanplats med havsutsikt.
Boka Karavanplats 4

Karavanplats 5

Härlig caravanplats med havsutsikt.
Boka Karavanplats 5

Karavanplats 6

Härlig caravanplats med havsutsikt.
Boka Karavanplats 6