Muut palvelut

Majoitusta merinäköalalla - aivan Saariston rengastien varrella

KITTUIS Campingin alueen uniikki sijainti, jossa majoitutaan aivan meren rannalla, tekee kohteestamme kiinnostavan kaikille jotka haluavat kokea Turunmaan saariston upeuden. Koska sijaitsemme aivan Saariston rengastien varrella, olemme loistava majoituspaikka heille jotka ovat rengastietä kiertämässä. Majoitusalueemme antaa uniikin mahdollisuuden nähdä saaristolossien lisäksi myös suuria Ruotsin ja Suomen välillä kulkevia risteilyaluksia.

KITTUIS Campingilla voi majoittua vuokramökissä, omassa matkailuajoneuvossa tai teltassa. Kaikki majoitusvaihtoehdot varataan kätevästi nettisivujemme kautta. Käytössänne on palvelurakennus jossa on suihku- ja wc-tiloja, keittiö ja sauna. Majoitusalue on aivan meren rannalla, josta näkee losseja ja suuria risteilyaluksia. Meillä on myös oma uimaranta. Alueella on moderni kahvila josta saa ostettua herkullista evästä sekä virkistäviä juomia. Kahvilan yhteydessä on myös kioski.

Majoitusmökkimme OCEAN ovat pieniä yöpymismökkejä johon mahtuu 1-5 henkilöä yöpymään. Näitä majoitusmökkejä on alueella neljä. Alueella on tämän lisäksi yksi vuokramökki jossa on oma puusauna ja omat keittiötilat (OCEAN with private sauna). Majoitusajoneuvoja mahtuu alueelle kuusi ja telttapaikkojakin tietenkin löytyy. Telttailusta kiinnostuneille meillä on KITTUIS Campingin telttapaikkojen lisäksi myös erillinen Glamping-alue, jossa voi kokea tavallista ylellisempää telttailua. Tästä voit lukea lisää osiosta MEDELBY Glamping.

Karavaanipaikka 2

Ihana karavaanipaikka merinäköalalla.
Varaa Karavaanipaikka 2

Karavaanipaikka 5

Ihana karavaanipaikka merinäköalalla.
Varaa Karavaanipaikka 5

Karavaanipaikka 1

Ihana karavaanipaikka merinäköalalla.
Varaa Karavaanipaikka 1

Karavaanipaikka 6

Ihana karavaanipaikka merinäköalalla.
Varaa Karavaanipaikka 6

Yöpymismökki 1

Pieni 1-5 hengen yöpymismökki. Huom! Mökki 1 on allergiamökki, eli ei kotieläimiä tähän.
Varaa Yöpymismökki 1

Yöpymismökki 2

Pieni yöpymismökki 1-5 hengelle viihtyisällä pienellä camping alueella merenrantatontilla.
Varaa Yöpymismökki 2