Camping merinäköalalla

Varaa majoitus meille tästä

Vieraile Kittuis Campingillä

KITTUIS Campingin alueen uniikki sijainti, jossa majoitutaan aivan meren rannalla, tekee kohteestamme kiinnostavan kaikille jotka haluavat kokea Turunmaan saariston upeuden. Koska sijaitsemme aivan Saariston rengastien varrella, olemme loistava majoituspaikka heille jotka ovat rengastietä kiertämässä. Majoitusalueemme antaa uniikin mahdollisuuden nähdä saaristolossien lisäksi myös suuria Ruotsin ja Suomen välillä kulkevia risteilyaluksia.

Seisotpa lossijonossa tai haluat muuten vaan nauttia kauniista maisemista voit vierailla kahvilassamme joka on kaikille auki. 

Olemme sulkeneet 2023 sesongin osalta ja avaamme uudestaan toukokuussa 2024. Haluamme kiittää kaikkia vieraita ja toivon mukaan näemme jälleen ensi kesänä.

Hyvänmielen camping merinäköalalla

KITTUIS Camping sijaitsee Houtskärin saarella, joka on yksi Turunmaan saariston tuhansista saarista. Turunmaan saaristo on ainutlaatuinen matkailukohde, jossa jokainen voi yhteysaluksilla ja losseilla päästä kokemaan upeita saaristomaisemia mereltä käsin. Houtskärin saarelle pääsee ilmaisilla losseilla, ja KITTUIS Camping on aivan lossirannan vieressä. KITTUIS Camping tarjoaa pienimuotoista majoitustoimintaa upealla niemellä. Alueella on sekä kallio- että hiekkarantaa, upeita saaristomäntyjä ja tottakai sitä saariston luonnonrauhaa. Majoitusmökkejä on alueella viisi ja karavaanipaikkoja on kuusi. Näiden lisäksi on telttapaikkoja heille joilla on oma teltta mukanaan. 

Alueella on kioski- ja kahvilatoimintaa upealla ja uniikilla näkymällä, sillä kahvilan isoista terasseista näkyy lossin lisäksi päivittäin myös isoja ruotsinlaivoja. Vesistö aivan KITTUIS Campingin edustalla on tästä huolimatta hyvin rauhallinen.

KITTUIS Camping sai vuonna 2023 uudet omistajat jotka ovat uudistaneet kahvilaa, kioskia, mökkejä ja terassia. Visiomme on luoda hyvän mielen camping-alue jossa on upeiden maisemien lisäksi viihtyisät majoituspuitteet ja laadukas kahvila.