Kittuis Camping

Varaa majoitus

Saariston helmi

Varaa majoitus

Camping merinäköalalla

Varaa majoitus

Vieraile Kittuis Campingillä

KITTUIS Campingin alueen uniikki sijainti, jossa majoitutaan aivan meren rannalla, tekee kohteestamme kiinnostavan kaikille jotka haluavat kokea Turunmaan saariston upeuden. Koska sijaitsemme aivan Saariston rengastien varrella, olemme loistava majoituspaikka heille jotka ovat rengastietä kiertämässä. 

Meille kannattaa myös tulla poikkeamaan muutoinkin kuin yöpymistä varten, vaikkapa kun jonottaa lossirannalla lauttaa sillä camping alueen yhteydessä on kahvila jossa maukkaiden tarjoilujen lisäksi on upeat näköalat. 

Hyvänmielen camping merinäköalalla

KITTUIS Camping sijaitsee Houtskarin saarella, joka on yksi Turunmaan saariston tuhansista saarista. Turunmaan saaristo on ainutlaatuinen matkailukohde, jossa jokainen voi yhteysaluksilla ja losseilla päästä kokemaan upeita saaristomaisemia mereltä käsin. Houtskärin saarelle pääsee ilmaisilla losseilla, ja KITTUIS Camping on aivan lossirannan vieressä.

KITTUIS Camping tarjoaa pienimuotoista majoitustoimintaa upealla niemellä. Alueella on sekä kallio- että hiekkarantaa, upeita saaristomäntyjä ja tottakai sitä saariston luonnonrauhaa. Majoitusmökkejä on alueella viisi ja karavaanipaikkoja on kahdeksan. Näiden lisäksi on telttapaikkoja heille joilla on oma teltta mukanaan. 

Alueella on kioski- ja kahvilatoimintaa upealla ja uniikilla näkymällä, sillä kahvilan isoista terasseista näkyy lossin lisäksi päivittäin myös isoja ruotsinlaivoja. Vesistö aivan KITTUIS Campingin edustalla on tästä huolimatta hyvin rauhallinen.

KITTUIS Camping sai vuonna 2023 uudet omistajat jotka ovat uudistaneet kahvilaa, kioskia, mökkejä ja terassia. Visiomme on luoda hyvän mielen camping-alue jossa on upeiden maisemien lisäksi viihtyisät majoituspuitteet ja laadukas kahvila.